EN
EN

Насловна » Вести

Контактирајте не

Вести

време: 2018-12-03

декември 3, 2018, VTech беше почестен да се поздравува со г.. Луо, Генералниот секретар на 3D печатење индустрија Технологија иновации стратешки Алијансата во Чангша и д-р. Чен од Farsoon технологии. Нивната посета и истрага беа големо признание за Vtech.


Генерален директор и неговите колеги во бизнис секторот, во име на VTech, продолжен топло добредојде на нив и воведе Vtech, производи, услуги, клиенти’ случаи, итн. За време на посетата, најновите мерење слики на нашите легура на титаниум прашоци беа многу атрактивни, кој доби одобрение од г-дин. Луо и д-р. Чен. На резонираат формираат висок квалитет на производот е толку очигледен, и VTech ги сервисира клиенти со ефективни прашкасти производи на стандардни брендови и кориснички прав производи за многу години.


Како член на стратешки сојуз, VTech е на високо-квалитетни производи и од светска класа технологија се влијателни и конкурентни. На стратешки сојуз посветува големо внимание на VTech и се надева дека за идниот развој!