EN
EN

Насловна » Вести

Контактирајте не

Клиенти во посета на VTech Lidong

време: 2018-11-07

На 7 ноември, некои клиенти дојде во посета Vtech. Иако времето беше остро ладна на Lidong, ентузијазмот и угостителство се појави намали во.

Со помош на PPT, брошури и лице-в-лице комуникација, како и посета на фабриката, клиенти научиле за нашите производи (видови, функции и апликации), клиенти’ случаи и специјални услуги и др, и тие, исто така, даде краток вовед за себе——специјализирана за развој и производство на метални 3D принтери, кои главно се применуваат во медицинските(протези) и воздушната. потоа, на двете страни имаше специфични дискусија за нашата понатамошна соработка.

Цело време, со технички акумулација и континуирана иновација во прав поле металургијата, Vtech има произведено целата серија на напредни метал прашоци за додаток на производство (3D печатење), вклучувајќи ги и клучните производ Ti-базирани легура прав, итн. Клиенти беа импресионирани од квалитетот на производите и професионалноста на екипата VTech е. Двете страни нетрпение очекуваме да соработуваме со многу поширок простор во иднина. Тоа исто така значи дека нашите производи се толку добро примени.
 
адреса:No.A6-403 Lugu Меѓународен индустриски паркови, Hi-tech округ, Чангша, провинцијата Хунан,Кина.   
Tel: +86-731-89747761 / +86-731-89747762
E-mail: [email protected]
Веб-страница: www.vdaypowder.com