EN
EN

Насловна » Вести

Контактирајте не

High-end клиенти во посета Vtech

време: 2018-11-21

неодамна, имаше две групи на клиенти во посета на VTech, кој беше толку појавува.

На 20 ноември, клиенти од градот Zhuzhou, кој доби топол прием, посети VTech за бизнис преговори. нивната компанија, кој е снабдувач на опрема, услуги и материјали за метал 3D печатење, се занимава со додаток на производство на специјални легури.

Со помош на PPT, брошури и лице-в-лице комуникација, клиенти научиле за нашите производи (видови, функции и апликации), клиенти’ случаи и специјални услуги и др. Цело време, со технички акумулација и континуирана иновација во прав поле металургијата, Vtech има произведено целата серија на напредни метал прашоци за додаток на производство (3D печатење), вклучувајќи ги и клучните производ Ti-базирани легура прав, итн. Клиенти беа импресионирани од и содржината со квалитетни производи и професионалноста на екипата VTech е.

денес, VTech поздравен клиенти од градот Jinagsu. Се повеќе и повеќе high-end клиенти доаѓаат во посета Vtech, што покажува не само на своите приоритети во индустријата, но исто така се повеќе силно влијание.

На клиентите имаат директно знае за Vtech во сите погледи преку комуникација, правење на позитивен ефект за понатамошна соработка!