EN
EN

за нас

Vday Адитив Производство технологија копродукции, Ltd.

VTech е производител во Кина, која е специјализирана за производство на нано и микро метален прав за 3D печатење. Со својата техничка акумулација и континуирана иновација во прав поле металургијата, го има произведено целата серија на напредни метал прашоци за додаток на производство (3D печатење), вклучувајќи Ti-базирани легура прав, Mg-базирани легура прав, Ал-базирани легура прав, Ni-базирани легура прав, прав од нерѓосувачки челик, јаглероден челик за алат прав и аморфен легура прав.

Прашоци на Vtech се со висока чистота, добра сферност, мазна површина. честички големини се подеднакво и ultrafine. На прав се широко користени во воздушната, медицински,лесен за производство,преработка на компоненти, кориснички услуги на дигитализација, производство на комплексни делови.

Преземање на предност на познавање на пазарот, континуирана техничка иновација и да се заврши на клиентите систем, VTech може да обезбеди брз одговор и професионални услуги за сите корисници.

VTech предвид секој клиент, како вредни долгорочен партнер. Секогаш добредојде за контакт за заемно корисни соработка.

Гледај Повеќе

центар за вести

Vday Адитив Производство технологија копродукции, Ltd.