EN
EN

Насловна » Вести

Контактирајте не

Вести

Индискиот клиенти во посета Vtech

време: 2018-07-03

На 3 јули, Лидерот на извршниот директор и проект од BMP Приватни Ограничена посети VTech за потенцијална соработка. Менаџер на претседателот и бизнис на VTech направени топол прием за клиентите.   

Бизнис менаџер излагаше со докази производи и услуги со висок квалитет, пазари и апликации, како и развој на пазарот во странство. Клиентите конкретно се илустрира нивните потреби. Потоа, тие ја посетија фабриката на VTech, вклучувајќи обем на производство, управување со производството, итн. По оваа посета, клиенти имаше дополнително знаење од Vtech.
Клиенти беа импресионирани од квалитетот на производите и професионалноста на тимска работа. И двете партии имаа детална дискусија за соработка и се радував да соработуваат во многу поширок простор во иднина.