EN
EN

Насловна » Вести

Контактирајте не

Потенцијал за соработка со корејски клиенти

време: 2018-07-23На 20 јули, корисниците од Кореја посети VTech за високо-квалитетни производи и потенцијална соработка. Ние се прошири топло добредојде на нив и направи внимателен аранжмани за посета. За време на посетата, воведовме нашите производи (видови, функции и апликации) , клиенти’ случаи и специјални услуги и др, и клиенти, исто така, даде краток вовед за себе. потоа, ние двете страни имаше специфични дискусија за нашата понатамошна соработка.

Клиенти беа импресионирани од квалитетот на производите и професионалноста на нашиот тим. Двете страни нетрпение очекуваме да соработуваме со многу поширок простор во иднина.