EN
EN

Насловна » Вести

Контактирајте не

Руската клиенти во посета Vtech

време: 2018-06-27

На 26 јуни, клиенти од Руската академија на Стартување на возилото технологија посети VTech за понатамошна техничка дискусии и потенцијална соработка. Главните атракции за нивната посета е нашиот квалитет и разни производи, одлична репутација и пазарот изгледите. Претседателот г-дин. Ванг и генерален директор г-дин. Xiong, во име на VTech, продолжен топло добредојде на нив и направи внимателен аранжмани за посета.За време на посетата, Mr. Xiong воведе нашите производи (видови, функции и апликации) и клиенти’ случаи итн, и клиенти, исто така, даде краток вовед за себе. потоа, Mr. Ванг покани клиенти да ја посетите нашата каГ-динеларија област и даде систематско воведување како и насочени дискусија. Како и за прашања што се поставуваат при средбата, Mr. Xiong даде детални и прецизни одговори.

Клиенти беа импресионирани од квалитетот на производите и професионалноста на нашиот тим. Двете страни нетрпение очекуваме да соработуваме со многу поширок простор во иднина.