EN
EN

Насловна » Вести

Контактирајте не

Вести

време: 2018-12-13

декември 13, 2018, 3Д-печатарската индустрија Технологија иновации стратешки Алијансата во Чангша(во понатамошниот текст како 3D стратешки сојуз) доделени Vtech како за аплицирање и Центарот за унапредување на метални материјали за Адитив Производство, со кој се одбележува официјалното воспоставување на првата пријава и Центарот за унапредување на метални материјали за Адитив Производство во провинцијата Хунан.Свеченото доделување на наградите беше важен агендата на состанокот за 3D печатење индустрија Технологија иновации стратешки сојуз потпишувањето и Унапредување на конференција за Хунан Колеџот за информатички училиште-претпријатие соработка вчера.


Средбата е во режија на додаток канцеларија преработувачката индустрија со синџирот на, и тематски како технолошки иновации и понудената соработка. Делегатите од многу универзитети, академски институции, здруженија и претпријатија се собраа заедно, размена и учење за технологија на 3D печатење.

Уште еден белег на оваа средба беше поздравните говори за примена 3D печатење технологија. Нашиот претседател г-дин. Ванг даде првиот говор——Услови Ограничување и иновации Возење за Метал 3D печатење на нови материјали технологија, вклучувајќи ги и метални 3D печатење, барањата граница, VTECH’ s технолошките иновации и прVTechости на производот, VTECH’ развој и идните. Сите учесници добија целосна знаење на метални 3D печатење материјали во прав.Метал во прав материјали е клучна база за развој на метал технологија 3D печатење. На сцената на развој, во голема мера, одредува развојот на метал индустријата за производство на адитиви. Затоа, има ограничување услови на високи перформанси индекс на метални материјали во прав: висока чистота, ниска содржина на нечистотија, висок сферност, висока густина на пакување и висок проток својства.

Како директор на единица на 3D стратешки сојуз, ние Vtech, со нашите технички акумулација и континуирана иновација во прав поле металургијата, постојано се иновира и истражувања во секое време, специјализирана за производство на микро & нано интелигентни метален прав материјали со клиентите’ добар фидбек. Сите поддршка и признавање на патот се Vtech’ е движечка сила!Како за аплицирање и Центарот за унапредување на метални материјали за Адитив Производство, VTech ќе продолжат да се придржуваат до верата на интелигентни производство за голема иднина, лоцира во микро & нано интелигентни метални материјали решенија и изгледите дека развојот Vtech како повеќето сеопфатна и повеќето професионални фабрика во светот. И VTech ќе се прошири позитивно влијание и навистина ја имаат водечката улога и промовирање на!