EN
EN

Насловна » компанијата » трговски капацитети

Контактирајте не

трговски капацитети

90T титаниум прав една година,
служи клиенти во повеќе од десет земји.производи се движат
Целосна серија на напредни метален прав за производство на адитиви (3D печатење)
Ti-базирани легури,
Ni-базирани легури,
Ал-базирани легури,
од нерѓосувачки челик,

Карактеристики на прашоци
висока чистота, висок сферност,
мазна површина на честички,
едвај било внатрешна порозност во честички,
добра проточност, висока густина.

Глобален маркетинг мрежаКако Vtech ќе го направи