EN
EN

Насловна » Вести

Контактирајте не

Добредојдовте Farsoon технологии "втора посета

време: 2018-12-06

декември 6, 2018, Farsoon технологии повторно ја посети Vtech, која даде многу честа!

Farsoon технологии е целосно решение снабдувач на индустриски одделение ласерски синтерување пластични и метални ласерски системи топење, обезбедување на продажбата од светска класа и услуги за поддршка на сите опрема и материјали. Пред оваа посета, Mr. ЧенГ-динMr. И г-дин Ванг. Гуо предложи двете страни можат да разменуваат и да дискутираат во VTech’ и фабрика. Тоа е една ретка предлог кој во целост покажаа силна желба за дискусија и соработка.Претседателот г-дин. Ванг, Генерален директор г-дин. Xiong и колегите, во име на VTech, продолжен топло добредојде на нив и направи внимателен аранжмани за посета. Во текот на дискусијата, лидери воведе Vtech, производи, услуги и клиенти’ случаи за посетители. И посетителите имаа во-длабочината на знаење за производството и карактеристики на прав. Згора на тоа, тие беа многу задоволни со VTech’ s независно развиен, и од светска класа технологија, како и високо-квалитетни прав производи, особено добра сферност и проточност на прав. Во исто време, ние Vtech покажува голема во однос на професионалноста на Farsoon технологии!


Со оваа размена и дискусија, двете страни постигнаа консензус за поголем и посилен развој. Секој чекор остава своите печатење——работат постојано, направи долгорочна солидна соработка партнерство и да се изгради подобра иднина!